Tarifi paylas

14 Ocak 2016 Perşembe

BEZELYELİ SULU PATATES




BEZELYELİ SULU PATATES
MALZEMELER;
300 GR kuşbaşı doğranmış et
3 adet patates
1 su bardağı bezelye
1 adet soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım yemek kaşığı biber salçası
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Su
YAPILIŞI; sıvıyağı Tencereye döküp etleri ilave edip kavuruyoruz. Kavrulan ete küçük küçük doğranmış soğanı ilave ediyoruz 1 dk kavuruyoruz. Küp küp doğranmış patatesleri, biber ve domates salçasını ilave edip 2 dk kadar kavuruyoruz. Bezelyesini, Baharat ve tuzunu ekleyip üzerini 3 parmak geçecek şekilde su ilave edip patatesler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Afiyettt olsun

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...